18 Desember: Tips til en som har “alt”?

Vi har alle noen som er sånn har vi ikke? Den som har alt, og som når du spør hva de ønsker deg til jul, så trekker de på skuldrene, eller så sier de noe så klisje som snille barn? Det er kanskje sånn at med tiden så har man det man trenger, og hva skal man egentlig ønske seg da?

Så, her kommer noen forslag fra meg, til den som har alt.

4 ocean armbånd/drikkeflaske – Kjøp av disse betyr at man renser havet. Samt at man da enten får en drikkeflaske eller et armbånd. Armbåndet er laget av resirkulert plast som de som jobber der har plukket opp

Opplevelsesgaver – Gi personen en opplevelse. Hva med Indroor Skydive? Spøkelsesvandring for to? Eller kanskje en Gruvesafari? Er personen av det litt roligere slaget, hva med en massage? (her er det bare å ta fram google og søke!)

Gavekort – Joda, det virker jo noe kjedelig, men da kan de i alle fall bruke det på noe de vil ha en dag.

Donere til en veldedig organisasjon de liker – Du kan gjøre en donasjon i personens navn, og så kan du skrive det på et kort. Da kan du jo passe på at det er en organisasjon de faktisk har nevnt i forbifarten kanskje?

Så det er i alle fal noen tips, har dere flere, så skriv de gjerne i kommentarfeltet under!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Julegaver og gavetips, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.