5 Desember: Gaver til Dyrene

Jul snart sier du.. hva får jeg?

Det er tross alt ikke sånn at dyra våre skjønner hva jula egentlig er. Joda, de ser sikkert at vi har rare ting i huset vi ikke har hatt før, som for eksempel juletre (de som har plass til sånt), vi henger opp mye rart og så er det kanskje litt annen kokkelering en vanlig?

Jeg skal innrømme at jeg kjøper/lager julekalender til Pus(ene) mine til jul, da jeg synes de skal få litt ekstra kos. Ikke det at de forstår hvorfor, men jeg forstår hvorfor, så da så. I julekalenderen er det for det meste godbiter, og en og annen leke-mus da det holder for dem.

Og så kommer julaften, og som mange andre dyre-eiere så er jeg sånn at julegaver ikke bare er for oss mennesker men også dyrene.

Så her er mine tips

Hund: Favoritt godis, ny lekeball/leke eller kanskje et teppe eller seng

Katt: Mye det samme som hun, men om for eksempel katten synes at våt for er det beste i verden, så kan man jo tilby det. Det finnes jo også en del leker til katt som de kan leke med helt på egenhånd, kanskje pus kan ha mye gøy med en sånn?

Hest: Tja.. hva med en bøtte med epler og gulerøtter som en skikkelig julegodbit?

Men hvem skal jeg velge?

Og omtrent for alle dyr, så vil jeg tro at det du vet er favoritt snopen til ditt dyr, det er en god julegave. For skal vi være helt ærlige med oss selv, så er det jo mest for vår egen skyld, så da kan det jo like godt være noe de også blir glad for.

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Julegaver og gavetips, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.