Siste bildene av smågaver fra flyttelass

Jeg forsøkte først å ta med meg bare disse, men det var J som plukket med hele kurven med julesaker til slutt. 🙂 Og jeg som skulle være dyktig og ikke ta med for mye julesaker hjem? 😀 I tillegg til julesaker fikk vi med oss jernstekepanne, plettepanne, kaffekjele, tilitersgryte, litt glassfat og glasskåler, et marmor serveringsfat og en hel del nerde-elektronikk.

En søt liten sandfylt nissefar

Ei søt nissejente

En liten trådnissefrøken

Og disse tre søte genserne med kleshenger. De kan nok henges på juletre også gjetter jeg!

Og sist , men ikke minst, denne enorme kurven.. som jeg tydeligvis ikke eier lenger siden pusekatt la beslag på den.

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.