Mens vi venter 1 september!

Gleder du deg like mye som jeg gjør? Jeg er så frista å dra en runde “jul i skomakergata” før tiden, men jeg er sta og står i mot. Derimot kan det være jeg tar en tur med Trolltider eller noen av de svenske kalenderne. Jul i Skomakergata og The Julekalender får nok vente til 1 desember, og jeg skal forsøke å holde meg fra å se alle episodene på en gang. Derimot kan jeg se flere i etterkant om jeg har for mye å gjøre til å rekke å se dem den dagen de skal tittes på 😉
Men frem til da kan vi jo kose oss med introen!

This entry was posted in Advent, Adventskalender, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.