Litt mer av det jeg fikk

Foruten adventskalenderen jeg alt har vist bilde av har jeg fått en kurv som inneholder litt av hvert. Det er mange sølv sorte kuler med ulik dekor, noe dere kanskje kan se på bildet over her. I tillegg har jeg fått ei lysslynge med 200 led-lamper, noe som passet perfekt da min lille slynge var for liten for juletreet jeg har kjøpt. Nå kan jeg teste med denne slynga (husker ikke om min slynge har 120 lys, men denne “nye” har 200 i det minste) og se om det blir nok lys. Ellers kan jeg jo bare bruke begge to!
Grunnen til at jeg har fått alt dette er fordi en bekjent skulle flytte, og hun hadde rett og slett ikke plass til alt. Dermed fikk jeg arve en hel drøss med saker. Ei gammel kaffekvern for eksempel, ei til jernstekepanne (luksus, nå har vi TRE!), ei stor tilitersgryte så da har vi to, en matbereder (den har jeg savnet etter at den jeg hadde gikk i stykker), ei marmor serverings-plate, og så videre og så videre. Jeg nappet også til meg flere søte blikkbokser, tre har et englemotiv lik en jeg har fått av mamma allerede, og et par andre har eldre motiv. Jeg hadde kunnet få utrolig mye mer, gjesteseng, lakk-hylle og alt mulig,  men siden vi har en ettroms hadde jeg slett ikke plass til å ta i mot alt som ble tilbudt :/

Søt større stjerne. Kan fungere som toppstjerne med litt ekstra ståltråd, eller hengende noe sted.

 

Tre eller fire slike små sølvstjerner

Kunne bare se en av denne, kan jo være en til gjemmer seg under der

Denne lenka i rosarødt, det er en glitter-remse i samme farge også her.

Og denne søte halvmånen med nisse på!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.