DIY hjemmelagede puter.

Fant noen filmer om hvordan lage sine egne puter jeg gjerne vil dele med dere.

Den første krever ikke symaskin eller nål. En sikkerhetsnål er kjekt for å hjelpe til, og du trenger lim, stoff og saks! Samt ei pute så klart.

Denne videoen viser hvordan du enkelt syr ei sløyfe for å dekorere ei pute du allerede har pent trekk til, passende å kunne lage ei sløyfe i jule-farger så du kan piffe opp hverdagsputene til jul og så ta det bort igjen.


Sist en video for å lage puter med snøflak på. Dette må jo ikke nødvendigvis være jule-relatert, om du har en liten jente eller gutt i familien som bare elsker Frost for eksempel er denne perfekt, og snøflak kan også være et vintertema. Men for meg hører snøflak også julen til og disse virker enkle å lage så lenge man har det som behøves.

This entry was posted in DIY, Juleprat, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.