Steg to på skrinet

Steg to var å finne ut om jeg skulle male eller gjøre noe annet med neder-delen på skrinet. Alternativt ikke gjøre noe i det heletatt.

Løsningen for meg ble å lime på stoff. Jeg skulle nok gjerne valgt noe mønstret og vakkert, men det eneste stoffet jeg kunne tenkt meg var det alt for lite igjen av så valget falt på et ensfarget vinrødt stoff. Jeg gjorde en liten “dråpetest”, dvs limpistol og kline en del lim på en liten kant av stoffet for å se om stoffet ble mørkt eller misfarget av limet tvers gjennom stoffet. Det ble det ikke, og da var det bare å måle til, stryke og brette rundt. Som vanlig får man lime en liten bit om gangen fordi selv om limpistolen er svært varm og limet også er brennende hett kjøles det også fort ned igjen. Jeg plukket av hekta til låsen og brukte en tykk nål for å stikke opp hull der hekta var skrudd på for å få det pent runt der.

Tanken er å kjøpe noe lekker bomullsblonde eller et pent vevet/dekorert bånd å lime fast lengst ned på kanten av skrinet for å dekorere litt også på siden. Om jeg finner flotte strykemerker eller merker man kan sy fast på jakker er jo også dette et alternativ så klart. Jeg skal holde øynene åpne for å se hva jeg finner!

Resultatet?

Ikke så aller verst om jeg får si det selv!

Enda et bilde av lokket med motivet

This entry was posted in DIY, Julegaver og gavetips, Puslekroken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.