Madicken – Junibackens jul

De av dere som er like fossil som jeg har vokst opp med Madicken på barnetv. Noen av dere kanskje også husker at det fantes en jule-episode i serien? Junibackens jul heter den!

I denne episoden får man ta del av gammeldags svensk jul i tillegg til Madickens og Lisabets spillopper. Det jeg synes er best her er litt å se hvordan det var før i tiden, hva man gjorde julaften, og kanskje også en tankevekker med Abbes julaften og takknemligheten for så lite som han er glad for i forhold til den grådigheten man hører og ser temmelig mye av rundt i de rikere deler av verden i dag. Se gjerne gratis på SVT-play her, jeg deler en liten del jeg fant på youtube!

This entry was posted in Juleprat, Tradisjoner og historie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.