Så da var jula over da?

Ja, nå kan man vel si jula er over. Foruten for de av dere som kjører hardt på “Jula varer helt til påske” så klart, for dere er ikke jula over.

Men betyr det at jeg ikke tenker på jul? Overhode ikke!

Jeg skal ikke hevde jeg tenker på jul hver eneste dag. Det gjør jeg ikke. Men jeg planlegger langsiktig. Til påske skal jeg kjøpe noen småsaker til julepuslerier jeg skal lage som ikke selges resten av året, og ja selvklart får dere blogginlegg om det når det er tid for dette! Jeg planlegger også kommende julegaver som potensielt kan ta tid. Som dere sikkert har sett i et annet innlegg holder jeg på å hekle mormorsruter i fleng, jeg har nå 15 store (15-runders) og har-ikke-telt småruter på bare 5 runder. Med tid og stunder skal jeg lage pledd, overkast for seng eller lignende av dem. Har ikke helt bestemt meg hva, det får bli etter hvor mange ruter jeg orker å lage faktisk.

Deretter blir det julegave for en eller annen. Har heller ikke bestemt meg for hvem der. Men det å hekle nok ruter til et pledd tar tid. Lang tid. Jeg har holdt på til og fra i noen år, og kan vel ikke påstå jeg har slitt ut heklenåla på å stormhekle hver bidige dag, det har blitt ei rute nå og ei rute da. Men i år har jeg tenkt å hekle litt på dette hver uke så lenge formen og tiden strekker til.

En annen sak er at når man jobber i den type jobb jeg har er det usikkert hvordan året blir. Beholder man jobben? Fortsetter det? Bor vi her når jula kommer? Det siste håper jeg ikke, vi har stilt oss i kø for en større leilighet 😉 Og dere får jo så klart vite om det blir noe av og når!

Så joda, jula pågår vel litt smått og stille i bakgrunnen, selv om jeg ikke sliter meg ut på planlegging og arbeide akkurat. Litt nå og da, og det blir så mye mindre stress!

This entry was posted in Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.