Min fine vakre julekrybbe

Nå endelig får dere se bilde av den nydelige julekrybba jeg fikk av Jenny her. Hun fant den på loppemarked til meg og har sendt den opp sammen med mange andre fine saker. Josef mangler der, hun er ikke sikker på om den ligger igjen der nede eller om den manglet også når hun fikk tak i den, men uansett burde jeg klare å finne en passende josef-figur om jeg holder øynene åpne. Neste år håper jeg at jeg kan ha den stående fremme! Kanskje den kan komme frem til Lucia? Hva tror dere om det?

Jeg har tenkt å snurre en lysslynge med batteri under taket, kanskje en sånn bitteliten tikroners fra Dollarstore, hva tror dere? Alternativt lager jeg en papp/treplate jeg maler mørk blå med små hull jeg stikker slyngeleds gjennom så jeg får stjernehimmel bak. Eller om jeg maler på en glassplate? Det finnes mange løsninger!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.