DIY Lysboks

Disse var utrolig søte! Passende som stemningslys, nattlys eller lignende, og selvklart kan du lage akkurat det motiv du vil! Med litt oppfinnsomhet er det neppe vanskelig å lage for eksempel et julemotiv, pass bare nøye på å skaffe ledslynge slik at temperaturen ikke blir for høy. Denne er vel en av de litt mer ambisiøse DIY-videoer jeg har sett da det inneholder en hel del ting man ikke alltid bare har liggende i huset, for eksempel tre og glassplater, men jeg tror likevel dette kan være en kjempefin interiør-detalj å lage for seg selv, eller kanskje som en gave til noen? 🙂

This entry was posted in DIY, Julegaver og gavetips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.