24 Desember; 4 lys, Kalender og generelt Julaften

4 lys er tent

 

Det er en litt merkelig Julaften i år, da det er samme dagen vi tenner 4 lys. Det gjør for meg i alle fall at det føles nesten ut som om det har vert en litt kort Desember. Men det er jo som alltid 24 dager fra vi starter Desember til vi finner jula.

Her startet dagen rolig med kattekos, litt tv titting, og åpning av kalenderene.

Senere i dag skal jeg innom mine foreldre, etter å ha hentet min tante og onkel på veien. Der julematen og julepakkene venter på oss. Kattene skal få sine poser med våtfor og åpne sin pakkesang før jeg går selvsagt.

Med denne posten tenkte jeg ønske dere alle en riktig god jul, og jeg håper dere tar vare på hverandre, og at dere får en helt perfekt jul, hva enn det måtte være for akkurat deg.

Og sånn for at julestemmningen skal snike inn på morran, så skal jeg dele med dere en av mine nye favoritter innenfor julemusikk.

Så, da gjennstår det bare en ting, nemlig og ønske dere alle, en Riktig God Jul!

This entry was posted in Advent, Juleprat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.